Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2007

Παρίσι: δολοφονία 2 μεταναστών: τί δεν βλέπουμε...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το οποίο επίσης δε βλέπουμε είναι η γενικευμένη αντι"τρομοκρατική" επιχείρηση που διεξάγει η ελληνική αστυνομία αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε μεγάλο κομμάτι του αναρχικού χώρου, με αφορμή τον εμπρησμό γαλλικής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, δύο ημέρες μετά τη δολοφονία των 2 σε ένα από τα προάστια των αποκλεισμών της γαλλικής μητρόπολης. Οι έως τώρα περιγραφές θυμίζουν πογκρόμ. Αυτά τα πογκρόμ που αποτελούν την ίδια τακτική της αστυνομίας για να τρομοκρατήσει και να περιορίσει τις εξεγέρσεις από μετανάστες και αλληλέγγυους. Από το Παρίσι έως τη Θεσσαλονίκη, από τους "2" στο προάστειο Villiers-Le-Bel έως τον Τόνι Όνουα στην Καλαμαριά, η εξουσία δολοφονεί.

Ανώνυμος είπε...

Και στην Πάτρα παρόμοιο σκηνικό πρίν απο 1ο μέρες περίπου λιμενικός δολοφόνησε Αφγανό μετανάστη και εχθές τραυματίστηκαν κι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社