Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

Η Τερέζα στην κουζίνα δεν μαγειρεύει

Δύσκολες μέρες, δύσκολες εποχές, η ψυχή μουδιασμένη, το σώμα ακατάστατο. Επανήλθα λοιπόν γιατί η επικοινωνία "εν μέσω κρίσεων" χρειάζεται διαστολή μέχρι το άπειρον... Οι απουσίες δεν χρειάζονται δικαιολογίες. Μεταξύ μας, τις περισσότερες φορές σημαίνουν απώλεια της αγάπης. Πότε αρχίζεις να μην έχεις χρόνο για κάποιον; Όταν δεν τον αγαπάς... Εδώ όμως, σας ορκίζομαι, δεν συμβαίνει το εν πολλοίς αυτονόητο. Και θα το δείτε!


Ο τίτλος της ανάρτησης μοιάζει σαν μια από τις 64 φράσεις του κεφαλαίου "της Κίρκης" στον Οδυσσέα του αγαπητότατου Τζόυς. Όχι όμως. Όπως φαίνεται και στο βίντεο υπάρχει κυριολεξία. Η Τερέζα αλωνίζει στην κουζίνα της με τα sampler υποκαθιστώντας το συλλογικό. Δημιουργική εξατομίκευση θα το έλεγε κανείς, χαμογελώντας για το οξύμωρο. Δε βαριέσαι... αμερικανάκι είναι η Τερέζα...

3 σχόλια:

Βαγγέλης είπε...

Μπορεί αντί κουζίνα να χρησιμοποιεί πλατείες αλλά εξίσου ξεχωριστός και δημιουργικός και ίσως και πρωτοπόρος απ' όσο ξέρω ο παρακάτω κύριος.
http://www.youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI&feature=channel
Γεια χαρά!

Papatragos είπε...

"Δημιουργική εξατομίκευση" ή αναζήτηση της ατομικής δημιουργικότητας?

Το συλλογικό δεν υποκαθιστάται άλλωστε...

Πάντως τείνω να πιστέψω πως κατά βάθος προβοκάρεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους αναγνώστες σου.

Για ποιό άλλο λόγο να μας δείχνεις το καλύτερο (νομίζω) απο τα βιδεάκια της κυρίας που κυκλοφορούν?

Άλλο ένα..."αμερικανάκι" :P

αιώνια δευτερόλεπτα είπε...

Βαγγέλη καλός ο αυστραλός αλλά δεν μ' αρέσουν τα εφέ του στα σάμπλερ πάνω στα φυσικά όργανα... κάτι που δεν κάνει η πιούαρ Τερέζα. Βέβαια, είναι απλά θέμα γούστου μια και η ουσία παραμένει ίδια.

Παπατράγε μή με ψυχαναλύεις. Όχι δεν θέλω να προβοκάρω...μ' αρέσει το αμερικανάκι αλλά έχω μια βαθιά και ευχάριστη επίγνωση τού να παίζεις μουσική μαζί με άλλους και επιπλέον δεν μπορώ να κάνω πως δεν βλέπω κάποιες ναρκισσιστικές αποχρώσεις στις προταγματικές τέτοιων εικόνων...
και δεν είναι το καλύτερό της βίντεο αυτό που έχω βάλει στην ανάρτηση. Εκείνο που ξεχωρίζω είναι εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=GJkQvyoWJBk&feature=channel

τα σέβη μου και στους δυό σας