Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ιστορίες μιας "κουρελούς"


Σε συνέντευξή του στο «Εθνος» της Κυριακής, ο Γ. Καρατζαφέρης ρωτήθηκε γιατί δεν πρότεινε τον Μ. Βορίδη για υποψήφιο περιφερειάρχη του κόμματός του στην Αττική και απάντησε: «Φοβήθηκα ότι έχει μια ιστορία που με πάρα πολλή τέχνη την έχω καλύψει με τον Λεπέν, τα τσεκούρια λέω, για φαντάσου, ξαφνικά, 30 Οκτωβρίου, κάποιο "καλό παιδί" να μου πετάξει ένα βίντεο στον αέρα κι άντε μετά να τρέχω να εξηγώ».

...αυτήν εννοεί

O Μ. Βορίδης απάντησε άμεσα στον ραδιοφωνικό σταθμό ΦΛΑΣ: «ειλικρινά αισθάνομαι άσχημα διότι με την τοποθέτηση την οποία κάνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εμένα, προσωπικά σας το λέω, μου δημιουργεί κι ένα αίσθημα ότι ρε παιδί μου, μήπως αισθάνεται ότι του είμαι βάρος, μήπως τον εμποδίζω, ξέρω 'γω, σε κάτι, στην εξέλιξη την πολιτική του. Θα μου πείτε, πότε το αισθάνθηκε, γιατί αυτά, να τονίσω, είναι γνωστά επί πολύ μακρό χρονικό διάστημα, ενδεχομένως ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έχει δεύτερες σκέψεις ή καινούργιες σκέψεις, αυτό είναι κάτι, ειλικρινά σας λέω, που θα το συζητήσω μαζί του, γιατί δε θέλω σε καμία περίπτωση να αποτελώ βάρος για οποιονδήποτε».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μετα το ζαφειροπουλο και τις αδημοσιευτες φωτογραφιες του "ενδοξου εθνικιστικου" παρελοντος του,λογικο ειναι ο καρατζαφερης να φυσαει και το γιαουρτι για τις υποψηφιοτητες των βασταζων του...